sobota 27. října 2012

Party time

Takže,jak už sem vám psala,včera .. no vlastně i dneska měla kamarádka oslavu 'kinder party' . Víte co?Takovíhle párty sou ty nejlepší,nejvíc srandy. Teď už k oslavě. Odpoledne,večer,ráno,odpoledne. Bylo to skvělý,parádní,nejlepší. Strašně jsme se nasmály,pařili jsme.
Oslava začala kolem 14:00 a končila druhý den okolo 12:30. Probíhalo to skvěle.Nikdo se nehádala,nikdo se nepomlouval,všichni jsme se shodli.Jsme fakt normální hrát ve 2 ráno hru 'brum,brum' chodit po baráku s dekou na hlavě a hledat nás a chytat a řvát pořád 'brum,brum,mam tě!'
Ještě, abych nezapoměla. Kolem 12 hodiny večer sme šli na autogramiádu LUNETIC .Ne,neposloucháme to,ale teta musela vrátit pár lístků,tak sme tam šli sní a blikli se s Lunetikama. ( :D )
Už nevím co psát.. teda,vím. Ale kdybych měla popsat celou oslavu,tak bych tu byla ještě nejmíň dvě hodiny. Takže, jedním slovem perfect!
No.. Teď spíš z5 ke mě, dnes nemám v plánu nic moc zvláštního,budu si dělat úkoly,koukat jak venku krásně sněží,,poslouchat písničky a jak je mým zvykem prolejzat blogy a hledat další a lepší blogerky.
Doufám,že vás bavím!  O:-) Mám v plánu udělat wishlist (věci co bych chtěla na vánoce) ,tak se tešte! 
Posílám pusu, Vaše Ter ♥



cake



zlatíčko ♥



Žádné komentáře:

Okomentovat